Project Zuidkant EREMBODEGEM

Project Zuidkant

Erembodegem

Reeds 85% verkocht!

Project Zuidkant te Erembodegem omvat de sleutel-op-de-deur afwerking van 14 moderne BEN-appartementen (bijna energie neutraal) met ondergrondse parkeergarages.

Dit project is centraal gelegen tussen Aalst en Affligem en biedt een ruime waaier van diverse appartementen van 1 tot 3 slaapkamer(s). In het ontwerp werd gekozen voor een strakke, moderne look waarbij openheid en harmonie tussen interieur en exterieur centraal staat. Om dit te bewerkstelligen werd geopteerd voor grote raampartijen en glazen borstweringen.

Naast het gebruik van duurzame materialen als buitenbekleding, wordt elk appartement voorzien van een hoogrendement gaswandketel, slimme thermostaat, een ventilatiesysteem type D en zonnepanelen. Dit alles maakt van project Zuidkant een BEN-project waardoor de bewoners kunnen genieten van een korting van 50% op de onroerende voorheffing en dit gedurende 5 jaar.

Dit project is een samenwerking tussen Atlant ⎜Constructie & Bouwcoördinatie die instaat voor de totaalaanneming en Kamé Development die de projectcoördinatie in goede banen  leidt.

Datum van aanvang

14

Appartementen

2603,7m²

Perceelopp.

16

Parkeerplaatsen

ondergronds

14

Bergingen

Contacteer ons voor meer informatie over dit project