Over ons

Bouwbedrijf Aalst

Wie kiest voor Atlant, kiest voor een professioneel en innovatief bouwbedrijf. Aalst is onze thuishaven. Met onze jarenlange ervaring is Atlant gespecialiseerd in het bouwen en verbouwen van private woningen, appartementsgebouwen, kantoren en betonwerken. Hierbij streven wij telkens naar een goede harmonie tussen esthetiek en functionaliteit.

Door de samenwerking tussen de bouwheer, de architect en andere studiebureaus, trachten wij ieder project tot een goed einde te brengen. De opdrachtgever staat centraal. Wij garanderen een persoonlijke inbreng en intensieve betrokkenheid.

 

Atlant: dé partner voor al uw bouwwerken

In 1989 startten Wim De Brouwer en zijn broer het bedrijf DBW Construct in regio Aalst op. Na een tiental jaren sloten hun zonen zich aan bij het bedrijf. Zo werd DBW Construct een echt familiebedrijf. Wim en zijn broer hebben in de loop van de jaren hun kennis en ervaring overgedragen op hun zonen.

Nu, zoveel jaar later, neemt de volgende generatie stilaan het roer over. Niels & Kristof De Brouwer vormden DBW Construct in 2017 om tot Atlant. Zij combineren nu de kennis van de vorige generatie met hun eigen vernieuwde kijk op het bedrijf. Naast constructie, richten ze zich nu ook op de coördinatie van projecten. Een aspect waar steeds meer nood aan is.

Onze naam is veranderd, maar onze normen en waarden zijn hetzelfde gebleven! Kwaliteit en duurzaamheid blijven voor ons het belangrijkste. Ontdek onze diensten.

Contacteer Atlant

Beroep doen op een bouwbedrijf? Aalst is uw thuisbasis? Contacteer ons vrijblijvend en wij maken op een efficiënte en effectieve wijze van uw project een succes! 

834
Afgewerkte projecten
71.928
m³ beton
28.744
Gewerkte uren in 2017
244
Koppen koffie