Coördinatie

Bouwcoördinatie Aalst

Naast bouwconstructie kan u ook bij Atlant terecht voor bouwcoördinatie. Aalst is onze thuishaven. Bouwen is immers een complexe taak waarbij een goede relatie tussen budget, timing en resultaat noodzakelijk is.

Bij Atlant spreken wij onze ervaring in bouwconstructie aan om ook de coördinatie van uw project in goede banen te leiden. Coördinatie is cruciaal om een project tot een goed einde te brengen. Hierbij staat betrokkenheid van de klant centraal, zodat er steeds ingespeeld kan worden op wijzigingen tijdens het bouwproces.

 

Atlant: dynamische bouwcoördinatie

Wat houdt het takenpakket van de bouwcoördinator precies in? De bouwcoördinator volgt de activiteiten op de werf nauwlettend op, van de ontwerpfase tot de oplevering. De bouwcoördinator is verantwoordelijk voor de volgende zaken: de bouwheer begeleiden bij de keuze van het ontwerp en bij de uitvoering van het project, het bouwbudget begeleiden, advies verlenen over de te gebruiken materialen en de stedenbouwkundige verplichtingen, advies verlenen bij de werving van aannemers, controleren van de vorderingsstaten, werfvergaderingen voorzitten en verslag uitgeven. Ook voor advies, correcte offertes, controle van facturen, … is de bouwcoördinator het geknipte aanspreekpunt. Door beroep te doen op onze bouwcoördinatie krijgt u tevens een goed zicht op de totaalprijs van uw project.

De bouwsector is een sector die volop evolueert en waarbij een dynamische en proactieve samenwerking tussen alle partijen in het bouwproject noodzakelijk is. Bij Atlant streven wij ernaar om via onze bouwcoördinatie alle puzzelstukken in elkaar te laten passen.

 

Contacteer Atlant

De ideale partner nodig voor uw bouwcoördinatie in regio Aalst? Contacteer Atlant en wij gaan zo spoedig mogelijk aan de slag!