Constructie

Bouwconstructie Aalst

Atlant is een onderneming gespecialiseerd in allerlei soorten bouwconstructie. Aalst is onze thuisbasis. Of het nu gaat om het bouwen van residentiële woningen, appartementsgebouwen of waterdichte betonwerken, Atlant biedt een oplossing op maat.

Bij appartementsgebouwen ontfermen wij ons over de ruwbouw, technieken én de afwerking, zodat elk appartement volledig instapklaar is. U heeft een voorkeur voor een bepaalde stijl? Geen probleem, u kiest mee de materialen! Voor residentiële projecten kan u bij ons terecht voor zowel verbouwingen als nieuwbouw. Of bent u eerder op zoek naar een betrouwbare partner voor kantoorgebouwen en opslagplaatsen? Ook daarvoor kan u bij Atlant terecht. Bouwen van waterdichte betonwerken, zoals kelders en keermuren, behoort tot een van onze specialiteiten.

Atlant: duurzaam & kwalitatief bouwen

Bij bouwen staat de relatie tussen functionaliteit en esthetiek centraal. We bouwen daarnaast in samenspraak met de klant: op basis van uw noden bouwen wij uw droomhuis of -project.

Wij werken samen met een team van zorgvuldig uitgekozen onderaannemers en leveranciers. Zij leveren kwalitatieve goederen en diensten bij ieder bouwproject. Op die manier kunnen wij de klant tevredenstellen, zodat u zorgeloos kan genieten van uw droomhuis of -project. Wie rekent op een optimale bouwconstructie, op maat gemaakt voor uw project, kan rekenen op Atlant. Met de nodige portie kennis, ervaring en gedrevenheid slagen wij erin uw droomproject waar te maken.

 

Contacteer Atlant

Op zoek naar de ideale partner voor uw bouwconstructie in regio Aalst? Neem dan gerust contact op met Atlant!